Paula Lind

Möt Paula Lind – kandidat 21 – på Moderaternas valsedel till Kommunfullmäktige i Skurup: -Jag arbetar som receptionist på Folktandvården Rosengård i Malmö, ett väldigt intressant och roligt arbete där den ena dagen inte är den andra lik. Har tidigare arbetat som barnskötare och undersköterska. Jag trivs väldigt bra med att arbeta inom vård och omsorg, men självklart ser jag saker som skulle kunna göras annorlunda.

Jag är gift med Claes och har två vuxna barn. På fritiden vill jag gärna träna och umgås med familjen och mina vänner på alla möjliga olika vis. Det är så bra med Skurup, här finns verkligen allt. Vi har ett bra utbud av butiker, trevliga gym, olika typer av restauranger och en fantastisk natur som betyder mycket för en bra fritid. Och tänk att vi alla har så nära till Sveriges vackraste stränder! För mig som pendlar betyder det också mycket att vi har bra tågförbindelser mellan Ystad och Malmö.

Varför är du engagerad i Moderaterna i Skurup? -Jag gick med som medlem 2019. Att engagera sig politiskt gör att man får en inblick och en bättre förståelse för vad som händer i kommunen och att man även har chans att kunna påverka. Jag brinner för frågor som har med vård och omsorg att göra, här känner jag att jag har en hel del kunskap att kunna bidra med. Jag tycker också att det är fint att se att den nya handelsplatsen fortsätter att växa, det är en spännande utveckling. Nu gäller det att infrastrukturen hänger med, jag skulle t.ex. se fram emot en utbyggnad av E65.