Vår politik

Tillsammans med Moderaterna satte Skurups kommun högsta fart efter förra valet. Tyvärr ser vi nu att det kuppartade maktövertagandet som Socialdemokraterna iscensatte tillsammans med politiska vildar från Sverigedemokraterna, Vänsterpartiet, Centerpartiet och Liberalerna samt Kommunens väl i julas satt många käppar i hjulen för kommunens fortsatta utveckling. Men äntligen är det dags för Skurups kommun att återigen styras baserat på valresultat. Och Moderaterna går till val på att återstarta Skurup. Vi gör det med vårt Valmanifest 2022!

Vi tror på att varje ort skall utvecklas utifrån sina unika förutsättningar. Därför har vi också tagit fram lokal information;

Abbekås, Hörte, Bings

Janstorp, Slimminge, Svaneholm

Rydsgård

Skivarp

Skurup

Politik handlar inte enbart om vad man säger att man vill göra framöver. Man måste också gå att lita på! Trots endast tre år vid makten, och dessutom i minoritet, lyckades vi förverkliga en historiskt stor andel av våra vallöften mellan 2019 och 2021 – Moderaterna i Skurup levererar på sina löften! Vårt tidigare valmanifest återfinns nedan.

Valmanifest 2018